Logo

tlf: 20 77 49 45

Gym

Damgaard Boksning er et boksegym. på ca 300 m2 beliggende i Jyderup på Vestsjælland og er central ift. offentlig transportmuligheder samt tilkørsel fra Skovvejen.

Boksegym'et er i to etager, hvor stueetagen med store spejle, sandsække og en oplyst boksering, byder velkommen til en lidt rå atmosfære, hvor hård og intens træning samt socialt samvær, er i højsæde.

Førstesalen er et stort lokale, hvor den specifikke mave-/ rygtræning foregår, ligesom der vil være mulighed for udlejning til andre træningsformål. Der er toiletfaciliteter, dog ikke med badeforhold eller mulighed for omklædning. Damgaard Boksning henvender sig til alle uanset alder og køn og kræver ikke forudgående kendskab til boksesporten og stiller ikke krav til din nuværende træningstilstand. Træningen kan tilpasses individuelt og kræver kun lysten og viljen til at udfordre sig selv.

Damgaard Boksning tilbyder flere forskellige hold således, at hvert medlem har mulighed for at tilmelde sig hold efter egne interesser. Såfremt der er mange på venteliste til et specifik hold, vil der være mulighed for at oprette ekstra hold, således flest muligt kan deltage i en hård og sveddryppende træning. Man behøver ikke at medbringe egne handsker, da der er mulighed for at låne. Såfremt man ønsker at deltage i diverse sparringsøvelser, er det dog et krav, at man medbringer egen tandbeskytter. Al træning og sparring er på eget ansvar.

Da der ikke er mulighed for bad og omklædning, bedes I møde omklædt.